|
|
| Autor |
Mesaj |
DreamWave
DW Team

Locație: Râmnicu-Vâlcea |
Trimis: 11-Dec-2007 3:28 pm Titlul subiectului: DW -> sugestii, probleme, întrebări |
| |
Dac? ave?i probleme, nedumeriri, sugestii, dac? sesiza?i erori sau bug-uri în site, nu ezita?i s? le prezenta?i aici.
Dac? posta?i în leg?tur? cu o problem?, v? rog prezenta?i contextul ?i un link direct la pagina respectiv?, dac? se poate ?i un screenshot ar fi formidabil
(în acest caz v? recomand site-urile www.imageshack.us, www.photobucket.com (ceva mai rapid) pentru hostarea imaginilor). |
|
_________________ ~dreamW ♦ ~ the road to rehabilitation begins with forgiveness ~ ♦ ★ |
| Sus |
|
chelooo
MOD Team

Locație: Huedin |
Trimis: 11-Dec-2007 11:55 pm Titlul subiectului: |
| |
Nu stiu de ce am impresia de deja-vu cu topicul asta
Nu ma pot abtin si trebuie sa fac spam peste tot pe unde intru
Ca sa fiu on-topic, am gasit si yo un gandac |
|
|
| Sus |
|
DreamWave
DW Team

Trimis: 12-Dec-2007 3:30 pm Titlul subiectului: |
| |
Am sters vechiul topic si am reinceput, cu aceeasi introducere.
Si... istoria se repeta. Ai mai postat acelasi gandac si in trecut, cand cineva posteaza un cuvant prea lung (de ex. link care nu e trunchiat sau o imagine mai lata de 650 pixeli), se largeste tabelul si "apare" urat.
Trebuie modificat template-ul in asa fel incat sa nu se mai intample lucrul asta, dar e vorba de o modificare destul de radicala...  |
|
_________________ ~dreamW ♦ ~ the road to rehabilitation begins with forgiveness ~ ♦ ★ |
| Sus |
|
Sanki
MOD Team

Locație: SW |
Trimis: 11-Iun-2008 8:02 pm Titlul subiectului: |
| |
"...the shape of things to come"
...in (bon) ton cu subtilele modificari ale logoului
Bravo! |
|
_________________ A fi sau a nu fi, asta nu-i intrebare! |
| Sus |
|
DreamWave
DW Team

Trimis: 11-Iun-2008 11:15 pm Titlul subiectului: |
| |
Ehei... si la vara.... be prepared  |
|
| Sus |
|
Maxim
DW Team

Locație: Craiova |
Trimis: 11-Ian-2010 5:16 pm Titlul subiectului: |
| |
Multe fotografii si foto-montaje au disparut , iar acolo unde ele sunt importante si odata cu trecerea timpului devin si mai importante, cuma r fi cele din threadurile dedicate saloanelor si expozitiilor (intalnirilor) BD, vom incerca sa le replasam.
Va mai dura, pentru ca asa vine pofta de munca, in preajma sesiunilor, inainte de a bate ora a XII-a!i
Constatam cum timpul sedimenteaza, iar datoria noastra este de a pastra, selecta si ordona materialul dospit spre viitoare luari la minte  |
|
_________________ your turn, now... |
| Sus |
|
|
| Acţiuni |
|
Permisiuni |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|